Makelaar

Huis verkopen

 
Als u voornemens bent uw huis te verkopen en onvoldoende kennis heeft van de makelaars wereld schakel dan Egging Advies in. Door jarenlange ervaring in de makelaarswereld zijn Gerjan Egging alle valkuilen bekend.Door deze bedrijfsvoering kan Gerjan Egging u een objectief en deskundig advies geven over de reële verkoopprijs, de te hanteren verkoopstrategie, de makelaarscourtage en de juiste presentatie van uw huis voor een optimale verkoopbaarheid! 
 

 

 Aankoop makelaar 


Het kopen van een woning is een belangrijke en spannende stap in uw leven. Vooral in de huidige roerige economische tijden welke zorgen voor veel vragen en onzekerheid is een goed advies van zeer groot belang. Uw aankoopmakelaar, Gerjan Egging, heeft ruim 25 jaar ervaring in de regio's Achterhoek en Liemers. Hij kent alle ins en outs en kan u op deskundige en betrouwbare wijze assisteren. Bij Egging Advies bent u dus aan het juiste adres! 
 

 

Nieuwbouw / Bouwgrond

 
Gerjan Egging heeft tientallen nieuwbouwprojecten in de Achterhoek en Liemers begeleid en verkocht. Hierdoor is er een grote ervaring en kennis aanwezig, die van  grote waarde zijn voor de advisering en begeleiding van het kopen van een nieuwbouw woning of bouwgrond. 
 
 

Vastgoedspecialist

 
Vanwege de huidige economische situatie zijn er zowel voor particulieren als ondernemingen grote vraagstukken over het wel of niet investeren in vastgoed. Hierbij zult u tegen aspecten aan lopen welke niet in uw vakgebied liggen. Schakel daarom een betrouwbare en kritische sparringspartner als Gerjan Egging in, gespecialiseerd op dit vakgebied.
Bij Egging Advies is geen sprake van belangenverstrengeling. U bent u daarom altijd verzekerd van een eerlijk en oprecht advies!