Financieel advies

Door de huidige financiële crisis, (banken crisis, landen crisis) is er weinig vertrouwen in de financiële dienstverlening. 

Enkele voorbeelden:

  • De banken die mede oorzaak zijn van deze situatie moeten worden geholpen door de regeringen en blijven top bonussen uitkeren.
  • Financiële instellingen die zogenaamde woekerpolissen uitgeven worden nu gedwongen om compensatie te betalen voor deze praktijken.
  • Het opkopen van staatsobligaties door onze eigen Europese bank, dit noemen we geld creëren uit het niets heeft tot gevolg dat er inflatie ontstaat waardoor we steeds minder kunnen kopen voor onze Euro.
 
Door de onafhankelijkheid (geen verkoop van financiële producten) en ruime ervaring in de financiële en onroerend goed wereld kan Gerjan Egging u een gezond en degelijk advies geven. Welke financiële producten en investeringen zijn voor u het meest geschikt.
 
Om u goed voor te bereiden op belangrijke huidige en toekomstige financiële beslissingen zoals hypotheken, investeringen in onroerend goed en financiële producten is het raadzaam Egging Advies in te schakelen om u te behoeden voor grote nadelige financiële consequenties.
 
Door Egging Advies zal niet worden verdiend aan de verkoop van deze producten maar alleen aan de advisering. Hierdoor is er geen belangenverstrengeling en kan er gekeken worden naar wat voor u het beste financiële product of investering is. Er wordt dus geen rekening gehouden met de opbrengst en provisie voor de verstrekker.