Beheer

Beheer van verhuurd onroerend goed.

Als u een verhuurde woning of bedrijfsruimte in eigendom hebt en u wilt minder tijd besteden aan het beheer dan kunt u bij mij terecht. Ik zal als een goed huisvader op uw verhuurd onroerend goed en huurders passen! Ik ben gespecialiseerd in het beheer van woningen en appartementen.

De diensten die ik aanbied zijn:

  • Technisch beheer
  • Contactpersoon
  • Nieuwe huurders

Technisch beheer

Technisch beheer betekent dat ik gevraagd en ongevraagd in de peiling hou hoe het met de (bouw)technische toestand van de woning is. Kleine reparaties voer ik zelfstandig uit, grotere uitgaven altijd in overleg met de eigenaar. De kosten voor het uitvoeren van het onderhoud worden apart van de beheerskosten verrekend.

Contactpersoon

Voor de huurder ben ik de contactpersoon. U hebt dan geen zorgen om allerlei kwesties. Mijn beschikbaarheid voor de huurders is groot. Ik ben iedere dag van de week, inclusief het weekend, telefonisch bereikbaar van 9.00-21.00. Dit wordt door de huurders erg op prijs gesteld, wat uiteindelijk weer ten goede komt van uw onroerend goed.

Nieuwe huurders

Ik zoek en selecteer voor u nieuwe huurders en ik zorg voor (maximale) marktconforme huurprijzen. Tevens zorg ik voor de administratieve afwikkeling waaronder het huurcontract. Voor bedrijfsruimten en zelfstandige woonruimten wordt in overleg een nader tarief voor deze deeldienst bepaald.

Tarief

Het tarief voor het totale pakket is 6% van de netto huur, exclusief BTW.