Gerjan Egging uw makelaar

Gerjan Egging is ruim 25 jaar actief als makelaar, vastgoed specialst en hypotheek-adviseur in de Achterhoek en Liemers.
 
Door zijn ervaringen in de praktijk is er bij klanten een grote behoefte gebleken om naast bovenstaande processen te worden begeleid of geadviseerd bij allerhande zaken in het verlengde hiervan.
 
Bijvoorbeeld door:
 
  • Het verkopen van woningen na het overlijden van de eigenaar. Vaak wordt door erfgenamen gevraagd om aanvullend de nalatenschap te begeleiden of als executeur op te treden. Hierdoor is bij Gerjan Egging interesse en ervaring op het vakgebied van nalatenschapbegeleiding ontstaan.    

                                                       

  • Het verkopen en verhuren van woningen aan senioren. Hierbij komen veel vragen en onduidelijkheden naar voren over de te nemen beslissingen omtrent financiële aspecten. Gerjan Egging heeft als seniorencoach klanten begeleid in deze processen en hierdoor is de interesse en ervaring op dit vakgebied geboren.
 
Door positieve en bijzondere ervaringen in het verleden, en het verlangen naar zelfstandig ondernemerschap, is het idee ontstaan om  Egging Advies op te richten.
Een adviesbureau gericht op persoonlijke begeleiding, ondersteuning en ontzorgen op belangrijk momenten in uw leven.
 
 
Afspraak maken