Omschrijving

Sterk in prijs verlaagd!!


Omschrijving

Net buiten Zeddam staat een VRIJSTAAND WOONHUIS met diverse bijgebouwen. Het object is zeer geschikt voor inwonende ouders  ( mantelzorg  ) of andere inwonende  en bied meerdere mogelijkheden voor een beroep aan huis en het houden van klein vee.

Vanuit deze locatie heeft u een fantastisch uitzicht over de omliggende heuvelrug en landerijen. 
Dé ideale stek voor wonen en werken in een rustige natuurlijke omgeving!

Op een royaal perceel ( 2.730m2 ) gelegen woonhuis welke eventueel valt te verdelen voor b.v. mantelzorg.  Zie plattegronden.
Het object beschikt tevens over een  recreatie wooneenheid welke  beschikt over woonkamer , keuken, badkamer toilet, berging, meerdere slaapkamers en een eigen tuin.  Zie plattegronden.

Vrijstaande grote ( 80 m2 ) schuur/loods 

Zeddam: 
Aan de voet van de Montferland ligt het pittoreske dorpje Zeddam. Het kent een klein maar gezellig centrum en is voor veel wandelaars, hardlopers, paardrijders en fietsers, de uitvalbasis voor sportieve activiteiten. Ondanks dat Zeddam een kleine gemeenschap is, kent het een rijk verenigingsleven. 

Indeling woonhuis: 
Begane grond: 

Royale entree / hal, toiletruimte, kelderruimte ( 16m2 ), woonkamer ( 40 m2 ) met parket vloer, houthaard en terras deur, keuken met diverse apparatuur, berging / achter entree doucheruimte, toiletruimte, kantoorruimte, twee werk / slaapkamers.

Verdieping: 

Overloop, toiletruimte, badkamer met douche en wastafel 6 slaapkamers waarvan een met directe toegang tot badkamer met douche en dubbelwastafel.
Via een vlizotrap bereikbare riante zolderruimte.

Tuinhuis / feest-hobbyruimte: 
In de achtertuin staat dit tuinhuis welke is ingericht als feestruimte en beschikt over een houthaard

Bijzonderheden: 
Bouwjaar woning +/- 1910, 
In de jaren isolerende maatregelen getroffen,
Inhoud woonhuis 900 m3, Woonoppervlak 230 m2

Inhoud  wooneenheid 440 m3, Woonoppervlakte 130 m2
24 Zonnepanelen.
Twee fiets bergingen.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken