Omschrijving

NU MET AFSPRAAK TE BEZICHTIGEN!

OPLEVERING 3E KWARTAAL 2019!

Deze woning wordt aangeboden met een scherpe VANAF prijs.  Biedingen boven de genoemde vanaf prijs worden door verkoper serieus in overweging genomen. De VANAF prijs is € 220.000,- kosten koper. 

BOUWSTART DECEMBER 2018,  VERWACHTE OPLEVERING 3e KWARTAAL 2019. 

Nieuwbouw woning Oude Doetinchemseweg 20 H te Zeddam.

Deze woning wordt aangeboden door de eerste kopers van deze woning, hierdoor zijn er keuzes gemaakt in verband met meerwerk. ( zie tekst onderaan )
De keuken die door de verkopers is uitgekozen zien we als optie en is dus niet inbegrepen in deze vanaf prijs. 
Vraag naar voorwaarden van deze eventueel te kiezen keuken.


In de glooiende en bosrijke gemeente Montferland, vlakbij 's-Heerenberg en Doetinchem, ligt het mooie pittoreske dorp Zeddam.
De rust en ruimte van de Achterhoek en het Montferland kunt u met geen andere streek in Nederland vergelijken.
Het dorp is niet voor niets dé bestemming voor toeristen die komen genieten van de natuur, gemoedelijke sfeer en de gezellige terrasjes.
In de bosrijke omgeving is er volop gelegenheid om te wandelen, fietsen en paardrijden. De dorpskern biedt een gevarieerd winkelaanbod.

En er zijn tal van verenigingen op sportief en cultureel gebied. Zeddam is uitstekend bereikbaar.
U bent vlot in steden als Doetinchem, Zevenaar, Arnhem en Emmerich (Dld). De snelweg A12/A35(Arnhem-Oberhausen) bevindt zichop 6 km afstand en is dus binnen enkele autominuten bereikbaar.
Daarnaast vindt u in Doetinchem (ongeveer 7 km) een NS station.


Begane grond:
Vanaf de entree aan de voor en zij-zijde van de woning komt men in de hal met een toilet, een meterkast en de trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de gang komt men in de uitgebouwde ( 1,2 meter ) woonkamer,  met open keuken.
Tevens wordt een berging in de tuin geplaatst.
Er is ruimte voor een garage / berging  en is door middel van loodslabben in de muur van de woning al rekening mee gehouden.

1e verdieping:
Vanuit de trap komt men op de overloop en heeft men toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

2e verdieping
Middels een vast trap komt men op de zolder.
De zolder is ruim genoeg om voorzien te worden van een extra kamer. 

Totaalopdrachtbevestiging koperskeuzes

Project: Plan 9 woningen Oude Doetinchemseweg - Zeddam Bnr: 18

Datum: 16-1-2019

Nr. Omschrijving meer- en minderwerk

1.1 BOUWKUNDIG RUWBOUW
1.1.2 Woningverlenging 1,2 m1
Vergroting van de woonkamer over de volledige breedte van de woning met 1200 mm. Incl. eventuele aanpassingen en elektra en cv-installatie. Uitvoering conform de verkoopbrochure.
Er vindt géén verrekening van kosten plaats ingeval de kopers van de aansluitende naastgelegen woning opdracht geven tot eenzelfde optie-uitbreiding.
Een en ander volgens optietekening.

1.1.50 Wand boven binnendeur dichtzetten
Het dichtzetten van de wand boven de binnendeur met dezelfde afwerking als de binnenmuur in plaats van een kozijn met bovenlicht en glas. Prijs per stuk. Plaats aan te geven op tekening.
Let op: kans bestaat dat er scheurvorming op gaat treden ter plaatse van het dichtgezette gedeelte, risico
en verantwoordelijkheid voor de koper.

i-18-01 Loodflap zijgevel
Het leveren en aanbrengen van een zogenaamde loodflap in het metselwerk van de zijgevel voor een, door de koper na oplevering, te plaatsen aanbouw. Hoogte nader af te stemmen. Prijs is per m1. Een en ander volgens optietekening.

i-18-02 Verplaatsen buitendeur en kozijn achtergevel
Het verplaatsen en wijzigen draairichting van de buitendeur met kozijn in de achtergevel naar de zijgevel. Plaats nader te bepalen. Optie alleen mogelijk als deze niet in strijd is met de omgevingsvergunning. Afwerking conform de verkoopbrochure en de technische omschrijving. Plaats door koper aan te geven op tekening.

i-18-04 Vervallen raam en kozijn zijgevel
Het niet leveren en aanbrengen van het raam en kozijn in de zijgevel. Deze zal worden dichtgezet. Optie alleen mogelijk als deze niet in strijd is met de omgevingsvergunning. Afwerking conform de verkoopbrochure en de technische omschrijving. Een en ander volgens optietekening.

i-18-06 Wijzigen vast glas naar draai-/kiepraam achtergevel
Het wijzigen van het vaste glas in het kozijn in de achtergevel naar een draai-/kiepraam. Afwerking conform de verkoopbrochure en de technische omschrijving. Een en ander volgens optietekening.

i-18-07 Verplaatste buitendeur als gesloten uitvoeren
Het wijzigen van de verplaatste achterdeur naar een gesloten uitvoering. Het glaspaneel in de standaard deur komt te vervallen en als geheel gesloten buitendeur uitgevoerd. Optie alleen mogelijk in combinatie met optie i-18-02.

1.2 W/CV-installaties RUWBOUW 1.2.14 Vloerverwarming badkamer
Vloerverwarming in de badkamer aangesloten op retourleiding van de radiator in de badkamer.

1.3 ELEKTRA RUWBOUW

1.3.9 Verplaatsen plafondlichtpunt
Het verplaatsen van een plafondlichtpunt in dezelfde ruimte in de woning. Plaats aan te geven op tekening
(gemaatvoerd)
- woonkamer lichtpunt dNr. Omschrijving meer- en minderwerk

1.5 SANITAIR RUWBOUW

1.5.1 Vrijhangend toilet i.p.v. duoblok (2 stuks)
Het duoblok in het toilet op de begane grond en in de badkamer op de 1e verdieping wordt gewijzigd in een vrijhangend toilet met inbouwreservoir, closetzitting met deksel en wit bedieningsplaat van fabricaat Sphinx type 280 serie kleur wit.

2.5 SANITAIR EN TEGELWERK

SA-18 Wijzigen sanitair
Het wijzigen van het sanitair volgens de gespecificeerde offerte van HCI d.d. 16-07-2018, gewijzigd op 03-12- 2018 met als referentienummer 2018587 en tekeningen d.d. 03-12-2018 (badkamer) en 01-11-2018 (toilet). Prijs is inclusief aanpassen installatiewerkzaamheden en aanpassingen standaard en afwijkend sanitair.

TE-18 Wijzigen tegelwerk
Het wijzigen van het tegelwerk volgens de gespecificeerde offerte van HCI d.d. 16-07-2018, gewijzigd op 03- 12-2018 met als referentienummer 2018587 en tekeningen d.d. 03-12-2018 (badkamer) en 01-11-2018 (toilet). Meerwerk is t.o.v. het standaard tegelwerk, verwerkingskosten tegelwerk, extra bouwkundige douchewand en het wandtegelwerk op het douchemuurtje in de badkamer.

2.6 KEUKEN

2.6.1 Standaard keukenaansluitpunten
Leveren en aanbrengen van de standaard keukenaansluitpunten volgens de verkoopbrochure. Een en ander
volgens tekening.
KE-18 Wijzigen keukenaansluitpunten
Vaatwasaansluiting incl. riool en water en beluchterkraan plaats nabij gootsteen , excl. electra. Positie nabij
opstelplaats gootsteen.

2.6.10 Geveldoorvoer Ø150 mm tbv afzuigkap.
Leveren en aanbrengen van een geveldoorvoer 150 mm voor een afzuigkap op motor. Excl. flexibele slang en verder afwerking. Incl. rooster aan de gevel. Een en ander volgens tekening

Kenmerken