Senioren Coach

U bent gestopt met werken, de kinderen zijn de deur uit, u kunt uw eigen tijd indelen…. Kortom: het Grote Genieten kan beginnen. Hoe u dat doet, heeft u geheel zelf in de hand.  Wel hangt natuurlijk veel af van uw financiële situatie. Om financiële risico's uit te sluiten en onbezorgd te kunnen genieten, kunt u zich laten informeren door een Senioren Coach.

 
De naam zegt het al. Een coach is iemand, die begeleidt en adviseert. Uw Senioren Coach, Egging Advies, is specialist in financiële zaken. Hij kan uw situatie in beeld brengen en gebaseerd op uw eigen persoonlijke wensen zorgen voor het hoogste rendement. Een goed geregeld financieel plan voorkomt veel zorgen en onzekerheid.
Uw adviseur Gerjan Egging kent de financiële dilemma's die opdoemen in deze levensfase:
 
  • Hoe regel ik een beter pensioen met de overwaarde van mijn huis.
  • Ik wil graag geld schenken aan mijn kinderen, hoe kan ik dit het gunstigste regelen?
  • Stel dat ik straks hulpbehoevend wordt, wat zijn dan de financiële consequenties?
  • Hoe kan ik het beste mijn koopwoning levensloopbestendig maken? 
  • De Senioren Coach vult jaarlijks de belastingaangifte(n) in. Hij kijkt dan ook of u in aanmerking komt voor zorg- en of andere toeslagen.  
  • Moet mijn testament aangepast worden nu ik niet meer werk? 
  • Ik wil mijn huis verkopen en gaan huren. Wat betekent dat? Wat zijn de voordelen daarvan?
 
Egging Adviesbegeleidt u bij het vinden van een antwoord op deze en andere vragen. Hierbij werkt hij nauw samen met derden als hypotheekverstrekkers, notarissen en bouwkundigen. Uitgaande van wat u wilt en geheel gericht op uw wensen, adviseert hij u en begeleidt hij u - op verzoek- bij derden. 
Daarbij zal Gerjan Egging zorg dragen voor een persoonlijke afwikkeling van het gehele traject.: dus voor alles één persoonlijk aanspreekpunt.